Medlemsskap i råhagens brukshundklubb

Varför ska man vara medlem?
Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!
Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.
Det ingår även en hel del medlemsförmåner så som medlemstidningen Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.
Försäkring för personolycksfall ingår under ditt medlemsår om något skulle hända dig på våra aktiviteter.
Rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring. Löpande information och erbjudanden från Royal Canin gälande hundfoder och näringslära samt ännu mer. För mer information kan du gå in och läsa på www.brukshundklubben.se

För att bli medlem betalar man in en av nedanstående summor till vårt plusgiro 604 96 69-2.
Skriv namn, adress, personnummer, telefonnummer och mail-adress vid inbetalning. Alla uppgifter är ett måste! Om ni inte får med alla uppgifter i medelande rutan mailar ni resterande uppgifter till Viola Salomonsson, vår sekreterare. Har du några frågor kan du ringa, eftermiddag/kväll.
Telefon 0522-722 16 eller mail viola.salomonsson@tele2.se
Ordinariemedlem
Ordinarie medlem hos oss OCH hos SBK blir du genom att sätta in 600 kr (pris  fr.o.m. 180101. Förbundsavgift 400kr & klubbavgift 200kr)
 
Familjemedlem
Familjemedlem kan du bli om en annan på samma adress är ordinarie medlem i Råhagen. Det kostar då endast  200 kr för dig.
Ungdomsmedlem
Ungdomsmedlem är 6-25 år. Du kan antingen välja att bli ungdomsmedlem hos oss eller så kan du väljar att gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Råhagen som hemmaklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får både tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Medlemsskap i SHU sker på deras hemsida.
Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.
Redan medlem i annan brukshundklubb
Är du redan ordinarie medlem i annan SBK-klubb eller SBK-rasklubb kan du även bli det hos oss. Då betalar du endast 200kr. Uppge ditt medlemsnummer vid inbetalning utöver de andra uppgifterna
Medlemsskap i SKK, svenska kennelklubben, räknas inte.

Råhagens BHK hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Vi delar detta ansvar med Svenska brukshundklubben vad gäller medlemsregistret samt tävlingssystemet. För våra kurser och fortbildningar tecknar vi personuppgiftsbiträdes avtal med både studiefrämjandet och formogram(anmälningsformuläret) som innebär att de ansvarar att följa samma lag(GDPR) med de personuppgifter de får tillgång till när du anmäler dig hos oss.

Vi lagrar dina personuppgifter för att - kunna kontakta dig, kunna ge dig information om vad som händer på klubben och events, kurser och listor som är av vikt. Vi behandlar och lagrar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra ovanstående ändamål.
Inga personuppgifter du lämnar till oss kommer förmedlas vidare till andra organisationer eller företag. Du ansvarar att dina uppgifter är korrekta och du kan enkelt se och ändra dina uppgifter på "mina sidor" på svenska brukshundklubbens hemsida.
Om man inte önskar få klubbens info-blad via post kontaktar man Viola Salomonsson på email viola.salomonsson@tele2.se. Alla andra förändringar gör du själv på "mina sidor".
Är det några frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter är du varmt välkommen att höra av dig till Viola Salomonsson på telefonnummer 0522-72216, eftermiddag/kväll.