varmt välkommen att gå kurs hos oss

Vad innebär det att gå kurs på Råhagen? här finner du all information du behöver!

Anmälan

För att få ut mest möjligaste av kursen är det av stor vikt att du i förväg vet att du kan delta majoriteten, helst alla, tillfällen.
Anmälan till kurserna görs med hjälp av vårt formulär som du finner här.
Svarsmejlet är en bekräftelse på din anmälan, inte att du har fått en plats.
Använd formuläret i första hand men om du inte har möjlighet till det går det även bra att ringa.
- Lena 0707679976
- Lisa 0709416545
- Ingela 0735076904

medlemsskap

För att delta på kurs krävs ett medlemsskap i SBK eller i SHU.
Betala inte in något medlemsskap hos oss fören ni fått bekräftat att ni fått plats på kursen ni anmält er till.
För mer information om tillvägagångssätt samt kostnad kan ni läsa under "bli medlem" här på hemsidan.

betalning

Ni får en bekräftelse via mejl på att ni har fått en plats på kursen ni anmält er till så fort vi fått tillräckligt många anmälda för att kunna starta kursen. Betalning av kurs och ev. medlemsskap sker till Pg 604 96 69-2 inom en vecka. Då det kan vara andra på kö är det viktigt att ni betalar in i tid. Din plats är säker först när vi ser din inbetalningen. Tänk på att det kan ta någon extra dag.  Vid inbetalning skriver ni ert namn och vilken kurs ni skall gå.
Vid för få anmälningar till någon kurs måste vi tyvärr ställa in den.

Kurskostnaderna

Anledningen till att vi kan hålla så låga kurskostnader är att våra instruktörer ställer upp ideellt. Det gör dom för att få tillgång till SBK:s eftertraktade instruktörsutbildningar, fortbildningar och annan utbildning, som bekostas av klubben. Detta gör att vi kan erbjuda våra kursdeltagare instruktörer som är uppdaterade på det senaste inom hunduppfostran, inlärningstekniker, samarbetsmodeller m.m.
Vi har alltid små grupper för att kunna hjälpa alla deltagare.

litteratur

I kursinformationen framgår vad för litteratur instruktören kommer att luta sig tillbaka på. Det är valfritt att själv köpa in boken om man vill äga ett exemplar.

Svenska brukshundklubben

www.brukshundklubben.se
Våra träningsmetoder grundas på forskning och bygger på hundens naturliga förutsättningar. Träningen ska vara lustbetonad för såväl hund som förare. I Brukshundklubben bygger vi träningen på hundens lust till samarbete genom att belöna rätt beteende och ignorera oönskat beteende. En hund som belönas för rätt beteende blir trygg, harmonisk och glad.
Läs vår dressyrpolicy - om hunden i Svenska Brukshundklubben - se stadgar & policyer.
Alla våra kurser hålls i samverkan med studiefrämjandet.

Råhagens BHK hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Vi delar detta ansvar med Svenska brukshundklubben vad gäller medlemsregistret samt tävlingssystemet. För våra kurser och fortbildningar tecknar vi personuppgiftsbiträdes avtal med både studiefrämjandet och formogram(anmälningsformuläret) som innebär att de ansvarar att följa samma lag(GDPR) med de personuppgifter de får tillgång till när du anmäler dig hos oss.
Vi lagrar dina personuppgifter för att - kunna kontakta dig, kunna ge dig information om vad som händer på klubben och events, kurser och listor som är av vikt. Vi behandlar och lagrar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra ovanstående ändamål.
Inga personuppgifter du lämnar till oss kommer förmedlas vidare till andra organisationer eller företag. Du ansvarar att dina uppgifter är korrekta och du kan enkelt se och ändra dina uppgifter på "mina sidor" på svenska brukshundklubbens hemsida.
Är det några frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter är du varmt välkommen att höra av dig till Viola Salomonsson på telefonnummer 0522-72216, eftermiddag/kväll.